czerwiec 2020

CZARNY SAD 0,5 L WYTRAWNY I NATURALNIE MUSUJĄCY Czarny Sad to cydr aromatyzowany powstały poprzez fermentację soku jabłkowego na skórkach i pestkach z czarnej maliny (Rubus occidentalis). Do produkcji użyliśmy świeżo tłoczonego soku jabłkowego oraz pestek i skórek z czarnej maliny, bez dodatku wody, substancji słodzących, czy dwutlenku węgla.  ODMIANY: Camspur, Pinova, Alwa TECHNOLOGIA: Produkowany …

Czarny Sad 0,5l Read More »

— CHWILOWO NIEDOSTĘPNY — LETNI SAD 0,5 L WYTRAWNY I NATURALNIE MUSUJĄCY Letni Sad jest cydrem jakościowym fermentowanym na dzikich drożdżach. Do produkcji użyliśmy wyłącznie świeżo tłoczonego soku jabłkowego z letnich odmian jabłek, bez dodatku wody, substancji słodzących, czy dwutlenku węgla.  ODMIANY: Piros  TECHNOLOGIA: Cydr produkowany metodą powolnej fermentacji (ok. 3 miesięcy) przy użyciu naturalnych …

Letni Sad 0,5l Read More »

CHMIELONY SAD 0,5 L CHMIELONY, WYTRAWNY I NATURALNIE MUSUJĄCY Chmielony Sad jest cydrem aromatyzowanym chmielem Citra. Do produkcji użyliśmy świeżo tłoczonego soku jabłkowego, bez dodatku wody, substancji słodzących, czy dwutlenku węgla.  ODMIANY: Alwa  TECHNOLOGIA: Cydr produkowany metodą powolnej fermentacji (ok. 3 miesięcy) w niskiej temperaturze. Następnie chmielony „na zimno” Citrą. refermentowany w butelce i dojrzewający …

Chmielony Sad 0,5l Read More »

JAPOŃSKI SAD 0,5 L WYTRAWNY I NATURALNIE MUSUJĄCY Japoński Sad jest cydrem aromatyzowanym powstałym poprzez fermentację świeżego soku jabłkowego na skórkach i pestkach z pigwowca japońskiego (Chaenomeles japonica). Do produkcji użyliśmy wyłącznie soku jabłkowego oraz skórek i pestek pigwowca japońskiego, bez dodatku wody, substancji słodzących, czy dwutlenku węgla. Odmiany: Alwa, Pinova Technologia: Produkowany metodą powolnej …

Japoński Sad 0,5l Read More »